Tämän kesän lomat oli ja meni, huomenna arki koittaa. Loman aikana takapihalle ilmestyi terassi. Rikkaruohot vähenivät huomattavasti ja muutama uusi kasvi löysi paikkansa. Suurkiitos kaikille avusta! Erityiskiitos L:lle ilmeisesti edellisen viestini innoittamana hankittu kirja Pikkuötökät talossa ja puutarhassa. Onpahan helpompi tunnistaa mikä ötökkä puri. :)

Verenpisaran taimet on yllättäneet iloisesti ja nuppuja on ilmestynyt lukuisia. Aiemman punavalkoisen kaveriksi on tullut nyt hempeää vaaleaa.

132805.jpg

Ruukussa on vielä punamustan taimen nuppuja, jännä nähdä miltä kukat näyttävät!

132807.jpg

Arvelin, että liljoista ei tänä kesänä pääse nauttimaan, mutta toisin kävi. Tässä Rocket City kukassa, nuppuja on useita!

132810.jpg

Kivimuurin rakoihin istutettiin suikeroalpia, suikertaminen näyttää sujuvan varsin mallikkaasti.

132809.jpg

Kiven päällä olevaan ruukkuun istutin laventelia.

132812.jpg

Heinäkuun ensimmäisellä viikolla istutettiin 8 kpl ruusuangervoja. Hyvin nuo näyttävät viihtyvän, vaikka kelit on olleetkin melko lämpimiä.

132808.jpg

Viime viikolla eräänä iltana täysi sateenkaari näyttäytyi useita tunteja. Kerrassaan upea näky!

Rikkaruohoja on kitketty ja myrkytetty. Mäntysuopa ei tehonnut kukissa asustaviin ötököihin, joten kävin tänään hankkimassa parempaa myrkkyä. Rusakko oli vieraillut mustikoissa, joten tänään hankittiin myös verkko mustikoiden ympärillä. Viikon kurjin ja ällöttävin yllätys oli altaasta löytynyt kuollut lintu. Kunhan myrkytys- ja suojaustoimenpiteet on hoidettu, voi taas hetkiseksi keskittyä nauttimaan kesästä ja odottelemaan kaikennäköisten nuppujen aukeamista.