Tänään oli aivan loistava keli avata grillikausi, vai mitäpäs sanotte näistä kuvista:

500497.jpg

Tuo kivien vierusta (ja siis altaan päällys) on ainoa paikka, missä ennen tätä päivää oli lunta. Ilmeisesti kivet varaavat niin paljon kylmyyttä ja tuovat routakylmää maasta, että lumi ei sula niin kuin muualla. Tai sitten tuossa on joku muu ufojuttu.

500498.jpg

Mm. tällaista höttöä sateli.

Kova hinku olisi päästä pihahommiin! On jo vaikka mitä suunnitelmia, mitä pitäisi toteuttaa. Ehkäpä niistä voisikin kirjoitella jossain vaiheessa listaa, että voi käyttää puutarhamessut hyödyksi selvittelemällä kaikki tarvittavat yksityiskohdat.

Viime päivinä ollaan rysketty tuolla takametsässä, kun kaupunki antoi luvan tehdä risusavottaa. Vasta pieni alue on raivattu, mutta metsän reuna ei näytä enää yhtään niin järkyttävältä viidakolta kuin aiemmin. Kunhan päästään vähän syvemmälle metsää, niin päästään kaatamaan myös lauma katkenneita suurempia puita. Ei voi taas muuta kuin ihmetellä sitä, kuinka vahvoja luonnon voimat voivat olla jopa keskellä metsää.

Meille muutti myös uusi sähkötyökalu. Miehen mielestä sähkötyökaluja ei voi olla koskaan liikaa, joten nyt meillä on oksasilppuri. Se kyllä onkin ihan verraton peli tuota metsän reunaa siivotessa.

Tämän korttelin viimeistä rakentamatonta tonttiakin aletaan rakentaa: kohta meidän autotallin takana ei ole ryteikköä vaan uusi talo. Kiva juttu kyllä saada asioita päätökseen!

Huomenissa pitääkin siirrellä taimia isompiin ruukkuihin ja ehkä kylvää muutama uusi siemen. Munakoisot näyttävät tällä hetkellä parhailta, kaikki muut todella säälittäviltä. Mutta saahan sitä kaupastakin taimia, jos noista ei mitään tule. ;)

Hyvää pääsiäisen jatkoa kaikille!