Pian on se hetki, kun ulkona ei näy enää kuin pieniä muistoja lumesta. Ensimmäiset väriläiskät ovat ilmestyneet maisemaan, kun vaan katsoo oikein tarkasti. Leskenlehtiä on rinteillä, mutta myös kukkapenkistä löytyi jo jotain.

Kevään ensimmäiset

Ensimmäiset krookukset. Ei ole montaa päivää, kun tässä oli vielä lumikinos päällä. 

Kevään ensimmäiset 

Nämä posliinihyasintin sipulit olen istuttanut tähän ihan silloin ensimmäisenä syksynä. Joka kevät ne jaksavat ilahduttaa muutaman päivän. 

Myyrätuhoja 

Lumien alta paljastui myös vähemmän ihania yllätyksiä: ympäri pihamaata löytyy läjäpäin multakasoja ja reikiä varmasti ainakin sata ellei enemmänkin - yläkerran parvekkelta on vähän liian hyvät näkymät. 

Myyrätuhoja 

Ruusupenkin juurikaan ei ole säästynyt - taitaapa tänäkin vuonna olla tarve suunnata taimikauppaan. 

Pörriäinen 

Kevään ensimmäinen pörriäinen löysi tiensä ruukkuun istutettuun tete-narsissiin. Sain kokea jo hyttysen pistonkin, joten kesää kohti mennään ja kovaa. Perhosiakin näin jo useita! 

Kohta kukkii 

Kohta narsissit kukkivat myös penkissä.

~~~

Luin blogiani taaksepäin ja harmittelin, miten vähän olen viime kesältä laittanut asioita talteen. Muistan suunnitelleeni kaikenlaista, mutta en merkinnyt mitään ylös. Ehkä tänä kesänä voisin ainakin yrittää olla aktiivisempi tälläkin rintamalla! Aurinkoista vappuviikkoa itse kullekin!