Tällä viikolla on vihdoin satanut! Sen ansiosta kukat kukkivat entistä enemmän ja uskokaa tai älkää, nurmikkokin on aiempaa vihreämpi.

156583.jpg

Eipä kyllä tästä kuvasta uskoisi, että nurmikko voi paremmin kuin ennen! Kulmassa näkyy terassia, oikealla reunassa on väliaikaisporras varastoon.

156579.jpg

Luumupuun kaveriksi hommattiin päärynäpuu. Tämä on lajikkeeltaan Pepi (Pyrus communis), joka on virolainen lajike. Tuotantomaa taimella on kuitenkin Suomi ja sen sanotaan viihtyvän vyöhykkeillä I-II (III). Hedelmä tässä tulee olemaan pieni tai keskikokoinen, pitkän päärynän muotoinen, vihreä ja makea. Saapa nähdä milloin päästään maistamaaan oman pihan päärynää!

156580.jpg

Naapurin kanssa istutettiin 39 koristearoniaa aidaksi. Yksi jäi yli, saa nähdä mistä se paikkansa löytää. Olipa tehokasta, kun oli neljä henkilöä tekemässä hommaa: taimet olivat maassa tunnissa! Ehkäpä lähestyvä ukkoskuuro toi myös työhön tehokkuutta.

156581.jpg

Tässä näkyvät vielä nuo verenpisaran mustat ihmepaukulat. En oikein tiedä mitä ne ovat ts. ovatko nuppuja vai jotain ihan muuta!

156582.jpg

Tässä vielä yhden ruusun latvus. Sitä piti jo tukea, kun reppana alkoi kukkia enemmän kuin jaksoi kantaa! Lajikkeesta en nyt ole ihan varma, kun näytti lappuset menneen sekaisin. Täytyy perehtyä asiaan paremmalla ajalla. Sen verran tosin jo järki sanoo, että jos lapun mukaan keltainen ruusu onkin punainen, niin jotain on pielessä. :)