Hetkeen ei taas ole ollut vapaa-ajan ongelmia: sähkömies kävi vihdoin kytkemässä ulkovalot ja puutarhalta ilmoitettiin, että katajat ja tuiviot ovat saapuneet.

171683.jpg

Talon edessä on kaksi tällaista penkkiä kuin kuvasta näkyy. Havujen juuri katettiin mustalla koristekatteella. Nyt tuohon havujen ja tien väliin syntyy tuollainen melko jyrkkä rinne ja talven aikana pitäisi miettiä, mitä siihen laittaisi. Alue on osittain kaupungin puolella, mutta jotain siihen kyllä pitäisi varmasti laittaa. Ehdotuksia?

171682.jpg

Tässä melkoisen pimeä kuva takapihan kiviryhmästä. Tuo on tosi hieno, kuva ei tee oikeutta ollenkaan!

Eilen meni useampi tunti rautaharavan, jyrän ja nurmikonsiementen kanssa: laitettiin muutamalle alueelle uudet siemenet, kun alkukesästä laitetut ei näytä itäneen. Samalla jyrättiin pari istutuskuoppaa umpeen, kun ollaan tässä kesän aikana tultu siihen tulokseen, että marjapuskien paikka ei ole keskellä pihaa. Tätä hommaa vielä riittää, mutta tänään on tullut niin paljon vettä, että voi pitää hyvällä omatunnolla bloggauspäivän.

Muutama viikko sitten sain myös paljon taimia äitiltä ja mummilta, kiitos niistä! Kaikki löysivät paikan tontilta! Samalla innostuin laittamaan tuota kivikkoa vähän eteenpäin. Olipa mielenkiintoinen kokemus muutamana iltana nyppiä rikkaruohoja kun aurinko oli jo laskenut. Tulos oli aika huono, mutta kun ei malttanut lopettaa. :) Tuolla saa varmasti temmeltää monta vuotta eteenpäin, joten on se hyvä, että hommat ei lopu kesken!